123

Anti alg middelen

GRIPWOOD is een water- en olie-afstotend impregnatiemiddel voor hout en andere materialen op basis van nanotechnologie of nano coating. Het bevat extra anti alg, anti-schimmel, anti-bacterie- en UV-blokkerende additieven die niet oplosbaar zijn in water en/of olie. Door onder andere de anti alg wordt langdurige bescherming gecreëerd tegen de ontwikkeling van watergevoelige bacteriën, schimmels en algen. Hierdoor stopt de woekering van parasieten. Hout behandelen? Hout impregneren? Lees meer over de GRIPWOOD Cleaner.

 

Gripwood Cleaner is Anti alg middel

Daarnaast beschermt het anti alg middel tegen zure regen en vervuiling. Na de behandeling van uw hout met GRIPWOOD met anti alg zal er weinig of geen verandering zijn in het aanzicht van het hout. GRIPWOOD met anti alg kan zowel gebruikt worden bij nieuw hout als bij gebruikt hout. U kunt kiezen voor de GRIPWOOD Green Cleaner voor hout en de GRIPWOOD (Green) Care voor hout en poreuze natuursteen zoals kalksteen en witsteen. Beiden bevatten anti alg om de groene aanslag te verwijderen en het product in ere te herstellen.Bestel direct online het anti alg middel GRIPWOOD of neem contact op voor meer informatie.

 

Anti alg middel bestellen?

Bestel online het anti alg middel van GRIPWOOD, bekijk onze andere anti alg producten online of neem contact op voor meer informatie. De anti alg is beschikbaar in:

1 Liter
2.5 Liter
5 Liter