Schoonmaken wordt makkelijk met nano coating technologie voor hout. GRIPWOOD heeft schoonmaak- en onderhoudsartikelen speciaal voor hout buiten. Deze producten zorgen ervoor dat u minimaal 2 jaar kunt genieten van een algenvrije en schone vlonder, steiger of terras. Kleine nanodeeltjes die verwerkt zijn in onze professionele en unieke schoonmaakproducten zorgen voor een bijzondere beschermingslaag waardoor water en vuil niet kunnen hechten. Hierdoor hoeft u slechts eens in de twee jaar schoon te maken en blijft uw terras, vlonder of steiger langdurig schoon. In dit blog gaan we kort in op ‘wat nanotechnologie precies is’, ‘waarom de nanotechnologie zo interessant is’ en ‘wat de producten van GRIPWOOD uniek maken’.

Wat is Nanotechnologie precies?

Nanotechnologie betekent ‘iets op zeer kleine schaal maken’. Het is een technologie die zich steeds verder en sneller ontwikkelt. Zo wordt nanotechnologie o.a. gebruikt in de gezondheid en geneeskunde, informatie- en communicatietechnologie en energie en milieu. Zo dus ook in de schoonmaakmiddelen industrie. Nanotechnologie is een techniek die het mogelijk maakt te werken met deeltjes in de grootteorde van nanometers. Om een idee te geven: één haar is 50.000 nanometer. Nanotechnologie maakt het mogelijk om deze atomen te manipuleren en de structuur ervan te veranderen. Hierdoor kunnen hele nieuwe producten ontstaan met een unieke en sterke werking! De mogelijkheden voor toepassing van nanotechnologie zijn eindeloos, bijna ieder oppervlak kan behandeld worden met een nanocoating en voor iedere industrie zal het toepassen van een nanocoating dan ook vele voordelen met zich meebrengen.

Waarom is nanotechnologie zo interessant?

Deze techniek stelt ons in staat om nieuwe materialen te ontwikkelen. Sommige mensen voorspellen dat we binnenkort zeer kleine computerchips of apparaatjes zullen gebruiken die beschadigde bloedvaten kunnen vinden en herstellen. Nanotechnologie kan onze energie schoner maken, ons leven langer maken en bestaande technologieën verbeteren. Deze technologie wordt nu al gebruikt, zo zijn er momenteel al meer dan 1.000 producten waarbij de nanotechnologie is toegepast. Zo hebben de nano producten van GRIPWOOD microscopisch kleine, werkzame nanodeeltjes met ongewoon krachtige eigenschappen.

Nano coating voor hout en steen

GRIPWOOD heeft een selectie van nano coating producten die geschikt zijn om diverse materialen mee te beschermen. We hebben bijvoorbeeld nano coatings voor hout en nano coatings voor steen. We kunnen voor al onze producten garanderen dat ze een optimale werking hebben. Ideeal om groene aanslag te voorkomen. Water en vuil hebben geen kans meer op behandelde oppervlakken door te dringen. Ook zijn de al onze producten zeer eenvoudig aan te brengen, in slechts een paar stappen en paar minuten tijd!

Hoe de nano producten van GRIPWOOD te gebruiken?

Wilt u vlonder schoonmaken? Zorg eerst dat al uw hout gereinigd is. Dit kunt u eenvoudig en snel doen met GRIPWOOD Cleaner.

Vervolgens kunt u alles impregneren. Dat kunt u doen met GRIPWOOD Care of GRIPWOOD ALL-in-One. Uw hout is nu tot in de kleinste poriën waterafstotend en beschermd tegen groene alg en schimmel. Het resultaat van de nanotechnologische producten? U kunt nu minimaal 2 jaar lang zorgeloos genieten, zonder opnieuw groene alg of schimmel te hoeven verwijderen. En ook fijn om te weten: uw houten krijgt ook meteen een antislip behandeling. Bespaar geld en tijd en gebruik één van de unieke producten van GRIPWOOD!

Bestel de groene aanslagreiniger eenvoudig en veilig online

Bestellen kan eenvoudig, snel en veilig via de webshop. Heeft u vragen vooraf, neem dan gerust contact met ons op, wij geven altijd snel antwoord.

Betalen kan veilig en vertrouwd via Ideal, bankoverschrijving, PayPal of creditcard. Ook het verzenden gaat vlot en betrouwbaar. Voor meer informatie lees meer over onze klantenservice.

Bespaar geld en tijd en bestel één van onze unieke schoonmaak- en onderhoudsproducten in onze webshop!