In een ander blogbericht vertelden we onder meer wat steigerhout is en hoe steigerhout nu het beste te behandelen is. In dit blog gaan we kort in op de toegepaste nano coating technologie voor hout.

Wat is nano coating en waarom uw steigerhout behandelen en beschermen met nano coating producten?

Wat is steigerhout nano coating?

In de producten van GRIPWOOD zitten microscopisch kleine, werkzame nanodeeltjes met ongewoon krachtige eigenschappen. Uw hout wordt daardoor tot in de kleinste poriën waterafstotend en beschermd tegen groene alg en schimmel.

De ultieme bescherming van uw steigerhouten tuinmeubelen

De producten van GRIPWOOD werken op basis van nano coating en zijn zeer geschikt voor de bescherming van steigerhout. Zo wordt u hout beschermd tegen vocht en UV-straling. Ook heeft de nano coating bestandsdelen die erop gericht zijn schimmels en algen te weren van het hout. Wie wil er nu niet jaar in en jaar uit onbezorgd genieten van schone en als nieuw uitziende steigerhouten meubelen?

Onzichtbare coating met 0% verkleuring

De ultieme bescherming van je tuinmeubelen bereik je met de onzichtbare coating van GRIPWOOD speciaal voor steigerhout. De nano coating trekt in het hout en is daardoor 100% onzichtbaar. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat vloeistoffen niet in het hout trekken, maar op het hout blijven liggen. Daardoor kun je het gemakkelijk afnemen. Een ander bijkomend voordeel is dat het 0% verkleurt. Nano coating is kleurloos, waardoor de natuurlijke kleur van het hout behouden blijft.

Resultaat steigerhout en nano coating

Het resultaat van steigerhout behandelen met de GRIPWOOD producten op basis van de nano coating technologie?

U kunt minimaal 2 jaar lang zorgeloos genieten, zonder groene alg of schimmel te hoeven verwijderen. En ook fijn om te weten: uw houtkleur verandert niet en krijgt er ook direct een antislipbehandeling bij.

Bestel de producten van GRIPWOOD hier.