Hout is een prachtig product, maar een gladde steiger kan voor onveilige situaties zorgen en wilt u liever voorkomen. Met de reinigings- en onderhoudsproducten van GRIPWOOD is dat verleden tijd. Op basis van jarenlange ervaring in de waterbouw en het dagelijks werken met hout hebben wij een lijn van slimme producten ontwikkeld waarmee u een gladde steiger kunt voorkomen en behandelen.

 

Slimme producten om een gladde steiger te voorkomen

Door de open structuur van hout kunnen, onder andere door ophopend vocht, algen en schimmels gaan groeien en zal vuil zich ophopen. Om een gladde steiger te voorkomen dient het hout regelmatig schoongemaakt te worden, maar dit is een tijdrovende klus waar niet veel mensen op zitten te wachten. Glad hout voorkomen? Door onze producten te gebruiken voorkomt u een gladde steiger en bent u jaren van onderhoud af. Hout behandelen? Gebruik één van van de producten van GRIPWOOD.

Zeg dat tegen groene aanslag op uw gladde steiger

GRIPWOOD is een water- en olie-afstotend impregnatiemiddel voor hout en andere materialen op basis van nanotechnologie. GRIPWOOD producten verwijderen onder andere de groene aanslag van hout waardoor een gladde steiger tot het verleden behoort. Wil u meer weten over onze producten en het voorkomen van een gladde steiger of glad hout voorkomen? Wilt u groene mossen en aanslag op hout verwijderen? Lees meer over de nanotechnologie of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.