Steigerhout

Steigerhout tuinmeubelen

Steigerhout is een mooi en natuurlijk maar ook kwetsbaar product voor houten tuinmeubelen, vlonders, terrassen en schuttingen. Door de toepassing van steigerhouten meubelen krijgt uw tuin of terras een stoere en robuuste uitstraling. Steigerhout is geen hardhout maar onbehandeld zachthout. Door de open structuur hoopt vocht zich snel op. Het gevolg: groene alg, mos, schimmelvorming of rottend hout. Toch wilt u uw onbewerkte stoere steigerhout tuinmeubelen niet verven, omdat dat het nonchalante effect verpest. En natuurlijk heeft u geen zin om elk jaar intensief aan de slag te moeten met steigerhout schoonmaken en steigerhout impregneren.

Gripwood Tuinmeubelen

Steigerhout schoonmaken en steigerhout impregneren

U wilt steigerhout schoonmaken. En u wilt de nonchalante look van onbewerkt steigerhout voor uw steiger, tuinmeubelen, tuinstoelen, tuinbank, tuintafel of bijvoorbeeld uw eettafel of kast binnen behouden. U heeft alleen geen zin om elk voorjaar uw steigerhouten tuinmeubelen intensief te moeten reinigen. Steigerhout behandelen voor buiten is eenvoudig. Om groene alg, mos, gladheid of wijnkringen te voorkomen, is steigerhout schoonmaken en impregneren de beste oplossing. Met de houtontgrijzer Cleaner en impregneermiddel Care van GRIPWOOD rekent u snel en af met groene aanslag en gladheid. Ook maakt u het behandelde oppervlak onzichtbaar compleet waterafstotend met een zelfreinigend effect. De nano vloeistof van onze producten werkt minstens 2 jaar lang! U kunt GRIPWOOD ook gebruiken voor steigerhout binnen. Dan wél goed luchten tijdens het schoonmaken en impregneren.

Tuinmeubelen steigerhout blijven langer mooi

Wilt zorgeloos kunnen genieten van uw steigerhouten tuinmeubelen of steigerhout terras? Of werkt u met professionele steigers en kiest u voor extra veilig? Voor nano coating steigerhout kunt u 100% rekenen op GRIPWOOD.  Piepkleine deeltjes in de nano vloeistof van houtontgrijzer Cleaner en hout impregneermiddel Care zorgen voor een bijzondere beschermingslaag. Water en vuil zullen zich niet meer hechten. Op die manier impregneert u uw steigerhouten tuinmeubelen (én de bijbehorende tuinkussens!) zó goed, dat u jarenlang niet meer hoeft te boenen om groene alg of schimmel te verwijderen. En wilt u na 2 jaar een kleine oppepbeurt? Dan is combinatieproduct All-in-One van GRIPWOOD een snelwerkend alternatief voor steigerhout schoonmaken en hout ontgrijzen.

Kies een van onze steigerhout producten

Breng uw hout terug naar die mooie, natuurlijke uitstraling zoals die was bij de aanschaf!

 • Hout ontgrijzer
 • Renovatiemiddel
 • Verweerd en vervuild hout

Bescherm uw tuinmeubelen en voorkom groene aanslag voor minimaal 2 jaar

 • Levensduurverlenging
 • Water en olie afstotend
 • Ook tuinkussens

Met deze GRIPWOOD starterskit houdt u uw steigerhout mooi en vuilvrij.

 • Licht vervuilde oppervlaktes
 • Voorkom gladheid
 • Geschikt voor steen & beton

Reeds behandeld met GRIPWOOD? Kies dan voor het onderhoudsproduct All-in-One

 • Licht vervuilde oppervlaktes
 • Voorkom gladheid
 • Geschikt voor steen & beton