Gripwood Anti Alg 2.5L

Anti alg middel – reinigen van hout

26,90

GRIPWOOD Anti Alg is een super uniek en krachtig middel voor het verwijderen van groene mossen en groene algen. GRIPWOOD Anti Alg is o.a. te gebruiken voor het verwijderen van groene aanslag op kassen, tegelpaden, grafzerken, muren en daken. Gebruik GRIPWOOD Anti Alg voor allerlei oppervlakken zoals dakpannen, flagstones, terrastegels, metalen, etc. GRIPWOOD Anti Alg werkt snel, doelmatig en preventief.

 

Categorie:
  • Beschrijving
  • Video

Beschrijving

Werkwijze bij bestrijding van groene aanslag:
Gripwood anti alg 2.5L is ter verwijdering en ter voorkoming van groene aanslag op muren, daken, tegelpaden, flagstones, grafzerken, ramen, bielsen, tuinmeubelen e.d. Spuiten, gieten, borstelen of schrobben met een oplossing van 2,5% van dit middel (25 mL op 1 liter water). Niet naspoelen. Niet op planten spuiten of gieten.

Ter verwijdering van groene aanslag op ramen en materialen in lege kassen en warenhuizen. Grondig spuiten of borstelen met een oplossing van 2,5% van dit middel (25 mL op 1 liter water). Na enkele dagen dode wieren, algen, vuil enz. verwijderen door met een harde straal af te spuiten resp. af te schrobben. Deze reinigende nabehandeling behoeft niet noodzakelijk op korte termijn te gebeuren, omdat dit middel geen schadelijke nawerking en dampwerking bezit. Om deze redenen kunnen behandelingen ook nog tot kort voor het planten worden uitgevoerd.

Ter voorkoming van groene aanslag op ramen en materialen in lege kassen en warenhuizen
Op schone ramen spuiten met een oplossing van 2,5% van dit middel (25 mL op 1 liter water).

  • In verband met de afwezigheid van schadelijke nawerking van dit middel en het geringe residu, behoeft en mag niet worden nagespoten. Door deze wijze van toepassen wordt het ontstaan van groene aanslag voor vele maanden tegen gegaan.
  • Indien ramen (o.a. platglas) met de hand worden schoongemaakt (afschrobben) kan volstaan met een oplossing van 1,5% (15 mL per 1 liter water).

Andere toepassingen zijn:

  1.  Bestrijding van bacteriën (exclusief Mycobacteriën en bacteriesporen) en gisten op oppervlakken, welke in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren en de grondstoffen hiervoor, echter met uitzondering van melkwinningsapparatuur op de boerderij; – bestrijding van bacteriën (exclusief Mycobacteriën en bacteriesporen) en gisten op oppervlakken bestemd voor het verblijf van mensen;
  2. Bestrijding van bacteriën, schimmels en algen in recirculerende koelwatersystemen; in hulpstof doseersystemen in de papier- en kartonindustrie alsmede de pasteuriseer installaties en overige vormen van proceswater in de suiker- en voedingsmiddelenindustrie. Dit middel mag uitsluitend worden toegepast met instemming van het per locatie bevoegd gezag voor kwalitatief waterbeheer;

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Toelatingsnummer: 14384 N