Gripwood All in One 2.5L

Gripwood All in One 2.5L

56,00

U wilt volop genieten van uw terras, maar u ergert zich aan de jaarlijks terugkerende groene algen aanslag. Is uw terras slechts licht vervuild? Dan heeft GRIPWOOD voor u de ultieme tijdbesparende oplossing: GRIPWOOD All-in-One. GRIPWOOD All-in-One vervangt de GRIPWOOD Cleaner en de GRIPWOOD Care. Dit handige combinatieproduct zorgt ervoor dat u snel en effectief klaar bent om minstens twee zomers lang lekker zorgeloos te barbecueën en te genieten van bijvoorbeeld uw terras, vlonder, steiger of houten tuinmeubelen. GRIPWOOD All-in-One is een slimme combinatie van reiniger en beschermer in één en bespaart u daarom tijd en geld. Het heeft een water- en olieafstotende werking, is antislip, en is te gebruiken voor zowel hout als steen.

Verbruik: gemiddeld 10 m2 per liter per laag, voor het meest optimale resultaat adviseren wij de Care 2x aan te brengen. Tevens is de All-in One toe te passen als Gripwood Care, dus 1 product voor alle toepassingen. Mocht u twijfelen bel gerust 085-4014110

SKU: 20002 Categorie:
 • Extra informatie
 • Veelgestelde vragen
 • Handleidingen
 • Beoordelingen (3)
 • Video

Extra informatie

Gewicht 2.1 kg
Etiket Gripwood

Veelgestelde vragen

Heb ik nog Cleaner nodig als ik met All-in-One ga werken?

All-in-One doet wat het zegt: het is schoonmaakmiddel en verzorging in één combinatieproduct. Als het te behandelen oppervlak licht vervuild is, vervangt het product de GRIPWOOD Cleaner en de GRIPWOOD Care. Het bespaart u daarom tijd en geld. Bij sterker vervuilde oppervlakken is het verstandig toch eerst even GRIPWOOD Cleaner toe te passen. Gebruik daarbij onze krachtige GRIPWOOD Bezem. Die ondersteunt de Cleaner bij het verwijderen van algen, schimmels, mos en ander onkruid.

Hoeveel GRIPWOOD All-in-One heb ik nodig?

Het resultaat is afhankelijk van de aanbrengmethode, de laagdikte en de absorptie-eigenschappen van het behandelde oppervlak. Houd rekening met een gemiddeld verbruik van 1 liter per 8m² – 15 m² (per verwerkingslaag)

Wat wordt bedoeld met ‘functioneel schoonmaken’?

Met name bij gemeenten wordt de term ‘functioneel schoon’ gehanteerd. Houten brugdelen hoeven er na een behandeling met GRIPWOOD bijvoorbeeld niet ‘als nieuw’ uit te zien, maar wel moeten algen en schimmels nagenoeg zijn verdwenen en de delen waar op gelopen wordt mogen niet glad zijn. Voor dit soort opdrachten wordt gewerkt met All-in-One, waarbij een eerste stap met GRIPWOOD Cleaner wordt overgeslagen. Wordt een brugdeel behandeld met GRIPWOOD Cleaner en GRIPWOOD Care, dan ziet het hout er ‘als nieuw’ uit. Na behandeling met alleen GRIPWOOD All-in-One zijn de houten brugdelen functioneel schoon en waterafstotend.

Wat wordt eigenlijk bedoeld met nano-coating?

In de producten van GRIPWOOD zitten microscopisch kleine, werkzame nanodeeltjes met ongewoon krachtige eigenschappen. Reinig uw terras, vlonder en tuinmeubelen daarom grondig met GRIPWOOD Cleaner. En impregneer ze daarna onzichtbaar met GRIPWOOD Care of GRIPWOOD All-in-one. Uw hout is nu tot in de kleinste poriën (nano-coating) waterafstotend en beschermd tegen groene alg en schimmel. Het resultaat? U kunt nu minimaal 2 jaar lang zorgeloos genieten, zonder opnieuw groene alg of schimmel te hoeven verwijderen. En ook fijn om te weten: uw houten dekdelen krijgen ook meteen een antislip behandeling. Zo belanden uw hamburgers keurig op uw bord. En niet in het gras…

Wat wordt precies bedoeld met ‘ondergrond mag licht vochtig (maar niet nat) zijn’.

Bij de gebruiksaanwijzing van GRIPWOOD All-in-One staat: ondergrond mag licht vochtig (maar niet nat) zijn. Ga dus niet meteen met dit product werken na een regenbui of als het oppervlak om andere redenen drijfnat is. Het oppervlak hoeft echt niet honderd procent droog te zijn, als de ondergrond nog een klein beetje vochtig is, is dat geen probleem. Beter is volledig droog!

3 beoordelingen over Gripwood All in One 2.5L

 1. Waardering 4 uit 5

  overzichtelijk , prijs/kwaliteit goed.
  16-01-2016

 2. Een jaar of 3 geleden lag er in alle brievenbussen van de woonboten aan het Jaagpad – een van de mooiste plekjes in Amsterdam – een folder van Gripwood: een nieuw product om terras-gladheid tegen te gaan.
  Wij hebben gebeld om nog wat meer informatie . Gripwood stelde voor om te komen kijken. Zo gezegd zo gedaan.

  Ons werd het aanbod gedaan om een proef te doen om een 1m2 per terras die verschillend van elkaar moesten zijn te behandelen. Deze proef werd uitgevoerd op 5 terrassen. De bewoners waren zo tevreden dat opdracht is gegeven om ook de resterend m2 te doen.

  Nu 3 jaar later zijn wij zelf begonnen om ons terras opnieuw te behandelen.
  Het is met name daar waar planten staan wat glad geworden. Terwijl daar waar geen planten staan er van gladheid weinig sprake is.

  Wij zijn buiten gewoon tevreden . En eens per 3 jaar je terras eens goed verzorgen is goed voor je conditie.

  Ben A Bles
  Jaagpad
  Amsterdam

 3. Waardering 4 uit 5

  Top spul zo wel voor mijn houten terras als de stenen die naast het houten terras liggen, alles in 1 keer water en vuilafstotend. groet Michel


Laat een beoordeling achter