Heeft u last van groene aanslag die u wilt verwijderen? GRIPWOOD is een water- en olieafstotend impregnatiemiddel voor hout en andere materialen op basis van nanotechnologie of nano coating. Het bevat extra anti alg-, anti-schimmel-, anti-bacterie- en UV-blokkerende additieven die niet oplosbaar zijn in water en/of olie.

Door onder andere de anti alg wordt langdurige bescherming gecreëerd tegen de ontwikkeling van watergevoelige bacteriën, schimmels en algen. Hierdoor stopt de woekering van parasieten.

GRIPWOOD Cleaner kopen als anti alg middel

Naast bovenstaande voordelen, beschermt het anti algmiddel ook tegen zure regen en vervuiling. Na de behandeling van uw hout met GRIPWOOD met anti alg zal er weinig of geen verandering zijn in het aanzicht van het hout.

GRIPWOOD met anti alg kan zowel gebruikt worden bij nieuw hout als bij gebruikt hout. U kunt kiezen voor de GRIPWOOD Cleaner voor hout en de GRIPWOOD Care voor hout en poreuze natuursteen zoals kalksteen en witsteen.

Beiden bevatten anti alg om de groene aanslag te verwijderen en het product in ere te herstellen. Bestel direct online of neem contact op voor meer informatie.