Hoe kan je het beste groene aanslag verwijderen van hout en tegels?

Voor veel mensen is de groene aanslag op hout, terras, vlonder of steiger een terugkerend probleem. De groene aanslag maken uw hout lelijk en bovendien zorgt het voor gladheid. Deze terugkerende groene aanslag van hout verwijderen kost tijd en vaak ook nog eens behoorlijk veel geld. De gebruikelijke wijze van reinigen is een prima oplossing, maar dit is slechts van korte duur.

Groene aanslag hout verwijderen; een klusje voor het voorjaar

De mos- en algvorming is het sterkst tijdens de winterperiode. Logisch, want dan schijnt de zon minder vaak en zijn de dagen korter. De verschijning van algen en mossen is niet mooi en gevaarlijk. Groene aanslag komt op tuinmeubilair, tegels, vlonders en steigers die het hele jaar door zijn blootgesteld aan de buitenlucht. De ondergrond wordt gladder en de kans op uitglijden neemt toe. Omdat in het voorjaar iedereen weer graag buiten is, is het verwijderen van mossen en algen op hout een echt klusje voor het voorjaar, want dan wil iedereen weer lekker buiten zitten en van het fijne weer genieten.

Groene aanslag op hout verwijderen met HG of een ander middel?

Veel mensen verwijderen groene aanslag met HG, maar dit product werkt slechts tijdelijk. Om minimaal 2 jaar te kunnen genieten van een tuin of terras zonder algen, raden we aan één van de producten van GRIPWOOD te gebruiken.

GRIPWOOD Cleaner verwijdert aanslag van hout

De GRIPWOOD Cleaner is een houtontgrijzer en reinigingsproduct met niet oplosbare toevoegingen door water en/of olie. Dit geeft langdurige bescherming tegen groene aanslag op hout en de ontwikkeling van bacteriën en schimmels.

GRIPWOOD Care beschermt uw hout tegen groene aanslag

Bevat extra anti-algen-, anti-schimmel-, anti-bacterie- en UV-blokkerende toevoegingen die niet oplosbaar zijn in water en/of olie. Dit geeft langdurige bescherming tegen groene aanslag op hout en de ontwikkeling van bacteriën en schimmels. Na de behandeling van uw hout met GRIPWOOD Care zal er weinig of geen verandering zijn in het uiterlijk van het hout; ideaal wanneer u de uitstraling van het hout wilt behouden. U kunt uw GRIPWOOD Care direct eenvoudig online bestellen.
Bestel hier de GRIPWOOD producten, of bekijk eerst onze succesvolle afgeronde projecten.

U wilt toch ook snel en makkelijk groene aanslag verwijderen op uw houten steiger, vlonder of terras?