Groene aanslag verwijderen met HG?

Help! Hoe moet ik die groene aanslag verwijderen? Wilt u de groene aanslag verwijderen met HG?

Elk najaar hetzelfde liedje: uw tuinmeubelen, vlonder, steiger of terras zijn tóch weer groen en glad geworden. U had nota bene alles geprobeerd om groene aanslag te voorkomen: azijn, HG, bleekwater en noem maar op. Al die middeltjes helpen echter maar één seizoen lang. Waarom? Omdat ze hout reinigen, maar niet het hout beschermen tegen algen.

Groene aanslag verwijderen met HG en uw terras of vlonder daarmee beschermen tegen groene aanslag raden wij dan ook af. Wij adviseren de producten van GRIPWOOD. Waarom? Omdat GRIPWOOD ook nog eens beschermt tegen zon, regen en andere weersinvloeden.

Wat is de oorzaak van groene aanslag?

Groene aanslag op uw terras of balkon wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door mossen en algen. Mossen en algen doen het namelijk goed op schaduwrijke en vochtige plaatsen. De groene aanslag verwijderen is dan ook echt een klusje voor het voorjaar. Wilt u snel en makkelijk groene alg verwijderen en bent u klaar met het keer op keer gebruiken van de groene aanslag verwijderaar HG? Probeer één van de producten van GRIPWOOD eens.

Nooit meer ieder jaar groene aanslag verwijderen met HG

Wilt u nooit meer ieder jaar en keer op keer weer groene aanslag verwijderen met HG of een ander vergelijkbaar schoonmaakmiddel? Bent u op zoek naar een betere oplossing maar weet u niet waar u het moet zoeken? Bestel één van onze producten in de webshop. Deze houtprotectie en impregneermiddelen hebben een langdurige werking en zorgen voor een effectieve water- en olie afstotende beschermingslaag.

Regendruppels blijven zichtbaar bovenop het hout liggen. Zo helpt GRIPWOOD u snel en grondig van groene aanslag en schimmels af. En deze producten beschermen uw houten tuinmeubelen, terras en steiger bovendien tegen zon en regen. En niet slechts een jaar lang, zoals dat ook bij bekende producten als HG het geval is. GRIPWOOD zorgt ervoor dat u minstens 2 jaar lang niet meer hoeft te boenen en al die tijd kunt u onbezorgd genieten van het mooie weer!

Fluitend de winter door

GRIPWOOD biedt u een oplossing in vier simpele stappen. En echt, het kost nauwelijks inspanning. En een mooie bonus: GRIPWOOD producten maken uw steiger of vlonder ook nog eens antislip!

  1. Vlonders of steigers maak je eerst schoon met de GRIPWOOD bezem. Bij meubelen doe je dat met een stevige borstel.
  2. Breng dan GRIPWOOD Cleaner aan en laat het inwerken.
  3. Spuit het hout goed drogen.
  4. Nu gaat u het gereinihout beschermen met GRIPWOOD Care of GRIPWOOD All-in-One.

De voordelen van GRIPWOOD

  • Hout behandelen en klaar zijn in 4 simpele stappen
  • Groene alg en schimmels binnen een paar minuten weggeboend
  • UV-werend, water- en olieafstotend, omdat het een houtimpregneermiddel is
  • Voor minimaal 2 jaar klaar; geen extra onderhoud

 Zeg NEE tegen HG Groene aanslag verwijderaar

En dan minimaal 2 jaar geen groene aanslag verwijderen, maar genieten van uw steiger, vlonder, terras en tuinmeubelen! Meer weten voordat u besteld? Neem vrijblijvend contact op!