Groene aanslag verwijderen HG

Groene aanslag verwijderen hg

Help! Hoe moet ik die groene aanslag verwijderen? Elk najaar hetzelfde liedje: je tuinmeubelen, vlonder, steiger of terras zijn tóch weer groen en glad geworden. U had nota bene alles geprobeerd om groene aanslag te voorkomen: azijn, Groene aanslag verwijderen HG, bleekwater en noem maar op. Al die middeltjes helpen echter maar één seizoen lang. Waarom? Omdat ze hout reinigen, maar niet het hout beschermen tegen algen. Groene aanslag verwijderen HG en uw terras of vlonder daarmee beschermen tegen groene aanslag raden wij dan ook af. Wij adviseren GRIPWOOD. Waarom? Omdat GRIPWOOD ook nog eens beschermt tegen zon, regen en andere weersinvloeden.

Wat is de oorzaak van groene aanslag?

Groene aanslag op uw terras of balkon wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door mossen en algen. Mossen en algen doen het namelijk goed op schaduwrijke en vochtige plaatsen. De groene aanslag verwijderen is dan ook echt een klusje voor het voorjaar. Wilt u snel en makkelijk groene alg verwijderen en bent u klaar met het keer op keer gebruiken van de groene aanslag verwijderaar HG? Probeer één van de producten van GRIPWOOD eens.

Nooit meer ieder jaar groene aanslag verwijderen met HG

Wilt u nooit meer ieder jaar en keer op keer weer groene aanslag verwijderen met HG of een ander vergelijkbaar schoonmaakmiddel? Bent u op zoek naar een betere oplossing maar weet u niet waar u het moet zoeken? Bestel één van onze producten in de webshop. Deze hout protectie en impregneermiddelen hebben een langdurige werking en zorgen voor een effectieve water- en olie afstotende beschermingslaag. Regendruppels blijven zichtbaar bovenop het hout liggen. Zo helpt GRIPWOOD u snel en grondig van groene aanslag en schimmels af. En deze producten beschermen uw houten tuinmeubelen, terras en steiger bovendien tegen zon en regen. En niet slechts een jaar lang, zoals dat ook bij bekende producten als HG het geval is. GRIPWOOD zorgt ervoor dat u minstens 2 jaar lang niet meer hoeft te boenen. En al die tijd kunt u onbezorgd genieten van het mooie weer!

Fluitend de winter door

GRIPWOOD biedt u een oplossing in vier simpele stappen. En echt, het kost nauwelijks inspanning. En een mooie bonus: GRIPWOOD producten maken uw steiger of vlonder ook nog eens antislip!

 1. Vlonders of steigers maak je eerst schoon met de GRIPWOOD bezem. Bij meubelen doe je dat met een stevige borstel.
 2. Breng dan GRIPWOOD cleaner aan en laat het inwerken.
 3. Spuit het hout goed drogen.
 4. Nu gaat u het gereinigde hout beschermen met GRIPWOOD Care of GRIPWOOD All-In-One.

De voordelen van GRIPWOOD

 • Hout behandelen voor buiten en klaar zijn in 4 simpele stappen
 • Groene alg en schimmels binnen een paar minuten weg geboend
 • UV-werend, water- en olieafstotend, omdat het een hout hout impregneermiddel is
 • Voor minimaal 2 jaar klaar; geen extra onderhoud

Zeg NEE tegen HG Groene aanslag verwijderaar

En dan minimaal 2 jaar geen groene aanslag verwijderen, maar genieten van uw steiger, vlonder, terras en tuinmeubelen! Meer weten voordat u besteld? Neem vrijblijvend contact op!

Bekijk ook

5 Comments
 1. […] u nooit meer elk jaar weer groene aanslag verwijderen met HG of een ander vergelijkbaar schoonmaakmiddel? Is er dan geen betere oplossing? Jazeker! De De […]

 2. […] Groene aanslag verwijderen HG […]

 3. […] U kunt deze groene algen en groene aanslag verwijderen met speciale schoonmaakmiddelen zoals de groene aanslagreiniger van HG. Deze middelen om groene aanslag te verwijderen zijn verkrijgbaar bij tuincentra en supermarkten. […]

 4. […] en echter maar één seizoen lang meegaan. Waarom is dat dan? Omdat ze reinigen en niet beschermen. Groene aanslag verwijderen HG en uw terras of vlonder daarmee beschermen tegen groene aanslag is af te raden. GRIPWOOD reinigt en […]

Comments are closed.