In dit artikel leest u alles over nano coating voor hout en wat de nano coating technologie precies inhoudt.

Gripwood, de perfecte nano coating voor hout

In de producten van GRIPWOOD zitten microscopisch kleine, werkzame nanodeeltjes met ongewoon krachtige eigenschappen. Wij raden u daarom aan om uw houten terras, vlonder, steiger en/of tuinmeubelen grondig met GRIPWOOD Cleaner te reinigen. Zo gaat het verwijderen van groene aanslag snel en efficiënt.

Na het schoonmaken kunt u het beste uw hout impregneren. Maak uw groene aanslag onzichtbaar met GRIPWOOD Care of GRIPWOOD All-in-One. Uw hout is dan tot in de kleinste poriën waterafstotend en beschermd tegen groene alg en schimmel.

Wat is nano coating technologie precies?

Nanotechnologie betekent ‘iets op zeer kleine schaal maken’. Het is een technologie die zich steeds verder en sneller ontwikkelt. Zo wordt nanotechnologie o.a. gebruikt in de gezondheid en geneeskunde, informatie- en communicatietechnologie en ook in de schoonmaakmiddelenindustrie. Nanotechnologie maakt het mogelijk om deze atomen te manipuleren en de structuur ervan te veranderen.

Hierdoor kunnen hele nieuwe producten ontstaan met een unieke en sterke werking. De mogelijkheden voor toepassing van nanotechnologie zijn eindeloos; bijna ieder oppervlakte kan behandeld worden met een nanocoating en voor iedere industrie zal het toepassen van een nanocoating dan ook vele voordelen met zich meebrengen.

GRIPWOOD is leverancier van vuil- en waterafstotende nano coatings. Onze nano coatings hebben een extreem lange levensduur en zijn niet belastend voor het milieu. Hiermee dragen wij bij aan het einde van de vervangings– en wegwerpcultuur. Door producten te verduurzamen hoeven immers minder materialen vervangen te worden en worden natuurlijke grondstoffen ontzien.

Waarom is nanotechnologie zo interessant?

Deze techniek stelt ons in staat om nieuwe materialen te ontwikkelen. Sommige mensen voorspellen dat we binnenkort zeer kleine computerchips of apparaatjes zullen gebruiken die beschadigde bloedvaten kunnen vinden en herstellen. Nanotechnologie kan onze energie schoner maken, ons leven langer maken en bestaande technologieën verbeteren.

Deze technologie wordt nu al gebruikt, zo zijn er momenteel al meer dan 1.000 producten waarbij de nanotechnologie is toegepast. Zo hebben de nano producten van GRIPWOOD microscopisch kleine, werkzame nanodeeltjes met ongewoon krachtige eigenschappen.

Nano coating voor hout en steen gebruiken

Onze producten beschermen uw tuinmeubelen, vlonder, steiger of terras tegen vocht en andere weersinvloeden. De nano coating voor hout en steen die aangebracht is door onze producten, verzegelt het oppervlakte, waardoor vuil en vocht nauwelijks meer aan het behandelde oppervlak blijft zitten. Hierdoor worden oppervlaktes zelfreinigend én makkelijker schoon te maken of te houden.

Behandelde houtoppervlaktes buiten zijn hierdoor makkelijker te reinigen, blijven mooier en langer schoon, waardoor u veel tijd en moeite bespaard blijft. Ook kunnen kleuren en glans terug gehaald worden naar de oorspronkelijke basis.

Resultaat van nano coating technologie

Het resultaat van onze nano coating technologie? U kunt nu minimaal 2 jaar lang zorgeloos genieten, zonder opnieuw groene alg of schimmel te hoeven verwijderen. En ook fijn om te weten: uw hout krijgen ook meteen een antislipbehandeling.

Bestel eenvoudig en veilig online

Bestellen kan eenvoudig, snel en veilig via de webshop. Heeft u vragen vooraf, neem dan gerust contact met ons op, wij geven altijd snel antwoord. Betalen kan veilig en vertrouwd via iDEAL, bankoverschrijving of creditcard. Voor meer informatie lees meer over onze klantenservice. Bespaar geld en tijd en probeer GRIPWOOD.