De lente is begonnen en de zon laat zich volop zien. Dat betekent gekleurde bloemen, pas geboren lammetjes en lekker veel buiten zijn! Maar dat niet alleen nee… Het is ook de hoogste tijd voor de voorjaarsschoonmaak. Niet alleen is een schone omgeving beter voor uw gezondheid; een opgeruimd huis en opgeruimde tuin werken ook nog eens stressreducerend. Maar wanneer is nou precies de tijd om te beginnen met de voorjaarsschoonmaak en met welke schoonmaakmiddelen?

Hoogste tijd voor de voorjaarsschoonmaak

De voorjaarsschoonmaak bestaat al heel lang en vindt zijn oorsprong met Pasen en Hemelvaart. De feestdagen worden als extra belangrijk gezien en juist op die dagen moet alles spik en span zijn. Tijdens de voorjaarsschoonmaak wordt vaak het huis en de tuin onder handen genomen. Het aanbod aan schoonmaakmiddelen hiervoor is groot. Maar zijn al deze schoonmaakmiddelen wel de juiste keuze? De producten van Gripwood rekenen niet alleen af met alg en gladheid, maar maakt het behandelde oppervlak ook compleet waterafstotend met een zelfreinigend effect. Voor u betekent dat twee jaar lang verlost zijn van onderhoud. Wie wilt dat nu niet?

Voorjaarsschoonmaak tuin en terras

De groene aanslag is weer lekker aanwezig! Na de winter kan uw vlonder, terras, balkon of tuin wel een opknapbeurt gebruiken. Mossen, algen en andere wieren hebben tijdens de donkere regenachtige dagen massaal de kans gehad op te duiken. De groene aanslag is te vinden op vochtige plekken waar de zon weinig schijnt. Het maakt eigenlijk niet uit wat het materiaal is buiten: tegels, klinkers, hout, beton… Alle materialen zijn gevoelig voor groene aanslag.

Ieder jaar opnieuw groene aanslag verwijderen?

Wilt u nooit meer elk jaar weer groene aanslag verwijderen met HG of een ander vergelijkbaar schoonmaakmiddel? Is er dan geen betere oplossing? Jazeker! De De producten van GRIPWOOD helpen u snel en grondig van groene aanslag en schimmels af. Deze producten beschermen uw houten tuinmeubelen, terras en steiger bovendien tegen zon en regen. En niet slechts een jaar lang, zoals dat ook bij bekende producten als HG het geval is, maar voor minstens 2 jaar.  In plaats daarvan kunt u al die tijd onbezorgd genieten van het mooie weer. Hoe fijn is dat?

Geniet minimaal 2 jaar van een algen- en mosvrije tuin of terras

Veel mensen zijn nog steeds op zoek naar de beste aanpak en oplossing, omdat groene aanslag hardnekkig is en ieder jaar weer voor dezelfde problemen zorgt. Een emmertje soda werkt niet altijd… Uw vlonder schoonmaken? Of uw terras schoonmaken? GRIPWOOD biedt de oplossing met GRIPWOOD All-in-One.

Een aantal belangrijke voordelen op een rij van dit geweldige combinatieproduct:

  • Klaar in 4 simpele stappen
  • Voor minimaal 2 jaar klaar klaar met groene aanslag;
  • Groene alg en schimmels binnen een paar minuten verwijderd;
  • UV-werend, water- en olieafstotende laag op uw hout of steen;
  • Een veilige, niet-gladde algenvrije omgeving voor uw kinderen;
  • Behoud van structuur, aangezicht en ademende eigenschap van uw hout en steen;
  • Verlenging levensduur van uw hout en steen;
  • Zelfreinigende werking voor hout en steen.

 

De video hieronder laat zien hoe u GRIPWOOD moet gebruiken en groene aanslag kunt verwijderen.

Lees ook eens de volgende blogs: