GRIPWOOD All-in-One 25 Liter tot 250m2

SKU
GWAL25
Op voorraad
€ 630,00
-
+
Overzicht

De GRIPWOOD All-in-One is het onderhoudsproduct in de productenlijn van GRIPWOOD.  Dit product is gemaakt voor hout dat reeds behandeld is met de GRIPWOOD Care of toe te passen op licht vervuilde of nieuwe oppervlaktes. Is dit bij u van toepassing, dan heeft GRIPWOOD voor u de ultieme tijdbesparende oplossing: GRIPWOOD All-in-One.

GRIPWOOD All-in-One vervangt de GRIPWOOD Cleaner en de GRIPWOOD Care. Dit handige combinatieproduct zorgt ervoor dat u snel en effectief klaar bent om minstens twee zomers lang lekker zorgeloos te barbecueën en te genieten van bijvoorbeeld uw terras, vlonder, steiger of houten tuinmeubelen.

GRIPWOOD All-in-One is een slimme combinatie van reiniger en beschermer in één en bespaart u daarom tijd en geld. Het heeft een water- en olieafstotende werking, is antislip, en is te gebruiken voor zowel hout als steen. Kies voor GRIPWOOD als u op zoek bent naar een kwalitatief product voor het verwijderen van groene aanslag, hout te ontgrijzen en te impregnerenen u minstens 2 jaar lang vrij bent van groene aanslag.

 

Dit product is te gebruiken voor oppervlakten tot 250m²