Alles over hardhout ontgrijzen

Is uw hardhout vergrijsd en wilt u nu het vergrijsde hout opknappen? Dan bent u op zoek naar een effectieve hout ontgrijzer om uw buitenhout weer als nieuw te krijgen.

Gripwood is een middel dat er voor zorgt dat de originele houtkleur weer terugkomt. Ter opfrissing en reiniging van verweerd en vergrijsd hout in buitentoepassingen hebben wij de houtontgrijzer. Met de houtontgrijzer wordt de natuurlijke houtkleur weer zichtbaar. Wie wilt dat nu niet?

Hout ontgrijzen en opknappen

U wilt uw hout opknappen en hout ontgrijzen. Uw vergrijsde hout kunt u effectief en resultaatgericht opknappen, omdat alle reinigings- en ondhoudsproducten van GRIPWOOD de volgende kenmerken hebben:

Vloeibaar ontgrijzingsmiddel en speciaal om hout te behandelen voor buiten

Het natuurlijke karakter van niet verweerd hout komt na de behandeling weer terug. Daardoor is u hout weer als nieuw. Afhankelijk van de mate van vergrijzing kunt u het middel puur gebruiken of met wat water mengen. Laat het middel of de gel ongeveer 15 minuten inwerken en verwijder vervolgens de verkleuring met borstel en veel water.

Hout ontgrijzer van toepassing voor buitentoepassingen

De GRIPWOOD Cleaner is geschikt voor alle hardhoutsoorten in buitentoepassingen, bijv. bij oude terrasplanken en vergrijsde tuinmeubels en tuinschermen. De houtontgrijzer is eenvoudig aan te brengen, reukarm, water verdunbaar, heeft een doeltreffende ontgrijzing en uiteraard een sterke reinigingswerking.

Werking van houtontgrijzer GRIPWOOD Cleaner

Door de dieptewerking van het middel wordt de grijze patina verwijderd en door de daaropvolgende oliën wordt de frisse, warme tint van het hout weer hersteld. De GRIPWOOD Cleaner is speciaal aanbevolen voor houten vloeren, terrassen, houten gevels, tuinmeubelen en andere houten oppervlakken buiten.

Speciale reiniger om uw kleur hout terug te krijgen

Wilt u dat uw hout die mooie, natuurlijke uitstraling weer helemaal terugkrijgt zoals die was bij de aanschaf? Baalt u van uw vervuilde vlonder of terras en wilt u er weer veilig op kunnen lopen zonder angst dat u uitglijdt? Maar heeft u geen zin om uren te staan boenen? GRIPWOOD Cleaner is een snelwerkend renovatiemiddel voor verweerd en vervuild hout. De vloeistof reinigt bruisend schoon, herstelt de oorspronkelijke schoonheid en door enkele minuten te schrobben, bent u  van de schimmels en algen af. De Cleaner maakt het hout bovendien antislip. En ook fijn: de zilvergrijze kleur verdwijnt als sneeuw voor de zon. Ook goed om te weten: dit product bevat geen oplosmiddelen.

Hardhout ontgrijzer kopen

Uw terras schoonmaken, uw terras reinigen? Op zoek naar een efficiënt en kwalitatief goed product voor houtbescherming buiten? De houtontgrijzer van GRIPWOOD biedt u de oplossing. Bestel eenvoudig, snel en veilig via deze webshop.