Hout is een prachtig natuurproduct, maar constructies in hout zijn echter beperkt houdbaar wanneer ze onbeschermd worden blootgesteld. Hout kan aangetast worden door vocht, blauwschimmel, rot en insecten. Ook de kleur kan veranderen door weersinvloeden zoals zon, regen en sneeuw. Er is geen ander materiaal dat zo veelzijdig is als hout.  Houtbescherming buiten is van belang tegen onder andere zon, vochtigheid en temperatuurschommelingen. Als universeel toepasbaar materiaal voor constructie en vormgeving speelt hout in bijna alle tijdperken een belangrijke rol. Houtbescherming voor buiten is tevens belangrijk voor een lange levensduur van uw tuinmeubelen, terras, vlonder of steiger.

Dood hout in de bossen

Wanneer u door de bossen loopt ziet u hoe dood hout (zonder bescherming) onder invloed van vocht, schimmels, zon en insecten door de natuur gerecycleerd wordt. De producten van GRIPWOOD bevatten extra anti alg middelen,  antischimmel-, antibacterie- en UV-blokkerende additieven die niet oplosbaar zijn in water en/of olie.

Houtbescherming buiten; bescherming tegen algen, bacteriën en UV straling

Een goede houtbescherming voor buiten is belangrijk tegen de ontwikkeling van watergevoelige bacteriën, schimmels en algen. Dankzij GRIPWOOD verlengt u de levensduur van het product aanzienlijk zonder dat het aanzicht wordt aangetast. GRIPWOOD is bovendien eenvoudig te verwerken en hoeft u niet veel tijd te kosten. Groene aanslag van hout verwijderen en groene aanslag voorkomen kan snel, eenvoudig en veilig met één van de producten van GRIPWOOD. Even opspuiten, borstelen, tien minuten wachten en afspoelen. Dan is de klus al geklaard.

Bescherm uw hout en bestel één van onze producten online

Bestel één van de schoonmaak- en reinigingsmiddelen van GRIPWOOD voor de houtbescherming van uw eigendommen buiten. Langdurige houtbescherming buiten kunt u krijgen dankzij GRIPWOOD: het meest moderne en unieke schoonmaak- en reinigingsmiddel voor bescherming van uw hout op basis van de nanotechnologie.