Wilt u graag groene aanslag verwijderen? Groene aanslag is een veel voorkomend probleem op uw tuinmeubilair, terras, vlonder of steiger wordt veroorzaakt door mossen en algen. Om de zoveel tijd is het zaak om je tuin of terras te onderhouden en zomer- of winterklaar te maken. Aan het begin van het voorjaar hebben veel plaatsen buiten lange tijd geen zon meer gehad waardoor de mossen en algen kans krijgen om te groeien. Het verwijderen van deze groene aanslag in uw tuin of van uw tuinmeubelen is dan ook echt een typisch klusje voor het voorjaar.

Groene aanslag verwijderen van hout

Houten meubilair is mooi en stoer en staat bij veel mensen 12 maanden per jaar buiten, maar het wordt ook snel vies. Groene aanslag, alg en mos zien in najaar en winter hun kans. De schoonmaak gaat helaas niet vanzelf en dus moet je zelf aan de slag. Dat kan met groene aanslag verwijderaar van het tuincentrum, maar het kan nog veel simpeler.

Doeltreffende manier om groene aanslag te verwijderen

Bent u op zoek naar een doeltreffende en gemakkelijke manier om groene aanslag te verwijderen of wilt u groene aanslag voorkomen? Dan heeft u nu gevonden wat u zocht! Met GRIPWOOD kunt u groene aanslag verwijderen zonder het hout of de steen aan te tasten. Met GRIPWOOD de groene aanslag verwijderen betekent dat de levensduur van uw hout verlengd wordt, uw spullen UV-, water- en weersbestendig worden, u het hout niet meer hoeft schoon te maken, uw hout niet langer glad is en voor nauwelijks tot geen verandering van het aanzicht zorgt.

Groene aanslag verwijderen met GRIPWOOD Cleaner en Care

Groene aanslag verwijderen kan met GRIPWOOD Cleaner of met GRIPWOOD Care. Beide producten zijn een waterafstotend en olie-afstotend impregnatiemiddel op basis van nano coating voor hout. Door de toevoeging van diverse antistoffen kunt u de groene aanslag eenvoudig verwijderen, maar blijft de kwaliteit van het hout of de steen gelijk. Bovendien hoeft groene aanslag verwijderen niet duur te zijn. Om groene aanslag te verwijderen bestelt u GRIPWOOD Cleaner of Care direct online.

Lees ook eens ons blog artikel over ‘groene aanslag verwijderen met HG’