Schimmel van hout verwijderen

Je hebt net een jaar geleden in de zomer een prachtig nieuw huis gekocht met mooie houten terras in de achtertuin. Daar ben je uiteraard super blij mee, alleen al een jaar later zit er groene mos, alg en schimmel op het hout. Hoe krijg je je houten vlonder en terras schoon en zorg je dat deze er weer uitziet als nieuw? Algen en schimmel van hout verwijderen doe je eenvoudig met één van de producten van GRIPWOOD!

Alg en schimmel verwijderen en voorkomen

Hout dat onbehandeld buiten staat, zet vaak snel weg en gaat rotten, maar algen ontstaan sowieso. Dat is vervelend en zonde van het hout. Veel mensen gebruiken bekende huis-, tuin- en keukenmiddelen zoals groene zeep en schoonmaakazijn. Een groot nadeel van die oplossingen zijn dat ze alleen groene algen en schimmels verwijderen en vaak vrij oppervlakkig werken.

Het uiteindelijke resultaat valt tegen met als gevolg dat de groene aanslag snel terugkomt. De unieke en speciale producten van GRIPWOOD zijn ontwikkelt om hout te reinigen, hout te ontgrijzen, te beschermen en antislip te maken. Het hout keert terug in oorspronkelijk staat en dat voor minimaal 2 jaar. Een prachtige, als nieuw uitziende vlonder of steiger. Wie wil dat nu niet?

Ook schimmel en algen verwijderen van steen?

Ook poreuze steensoorten kunnen eenvoudig en efficiënt schoongemaakt worden met de ‘algen- en schimmelverwijderaar’ van GRIPWOOD. De behandeling en werking van de reinigingsmiddelen is exact hetzelfde als bij hout. Tevens zal ook het resultaat hetzelfde zijn. Algen en schimmel zullen langdurig wegblijven en de stenen zien er blijvend mooi uit.

Gebruiksaanwijzing GRIPWOOD Care en GRIPWOOD Cleaner

Algen effectief verwijderen? GRIPWOOD Cleaner is eenvoudig aan te brengen, in slechts 6 korte stappen.

 1. Oppervlak nat maken
 2. Cleaner aanbrengen
 3. Schrobben tot het bruist
 4. 15 minuten laten intrekken
 5. Opnieuw natmaken en 15 minuten intrekken
 6. Afspoelen met schoon water

GRIPWOOD Care is eenvoudig aan te brengen, in slechts 7 eenvoudige stappen.

 1. De dag voor, tijdens en na de behandeling moet het droog weer zijn
 2. Zorg dat het hout schoon en droog is.
 3. Breng laag 1 aan
 4. 20 minuten droogtijd
 5. Breng haaks daarop laag 2 aan
 6. Na 2 uur gebruiksklaar
 7. Na 12 uur water- en olie afstotend

En nu onbezorgd minstens 2 jaar genieten van uw schone houten steiger, vlonder, terras en tuinmeubelen!

Lees ook eens de volgende artikelen: