Regen zorgt voor algen en vuil op uw terras, tuinmeubelen en houten vlonder. Naast vuil kan gladheid ook een probleem zijn. Dit kan zeker voor ouderen zeer gevaarlijk zijn. Met het wondermiddel van Gripwood heeft u geen last meer van een gladde of vieze vlonder. De hoogste tijd om uw houten vlonder weer schoon te maken! Omdat dit niet de leukste bezigheid is wilt u er snel weer van af zijn en efficiënt uw houten vlonder schoonmaken. Maar hoe kunt u dat snel en grondig doen? Hieronder krijgt u de beste tips om zelf uw houten vlonder te reinigen.

Algverwijderaar kopen in een tuincentrum, bouwmarkt of drogisterij

In vrijwel alle tuincentra, bouwmarkten, drogisterijen en supermarkten zijn verschillende middelen te koop die aanslag verwijderen. De meesten middeltjes doen wat ze moeten doen, maar werken slechts voor een korte duur. Een simpel en goedkoop alternatief is: een harde bezem en water. Gebruik minstens 3 emmers water op een terras van 12m2.

Een houten vlonder schoonmaken en onderhouden

Zorg goed voor uw houten vlonder, terras of tuin. Een houten terras kan jarenlang mee als u er goed voor zorgt. Sommige houtsoorten zijn duurzamer dan anderen. Ook geldt: hoe intensiever het terras gebruikt wordt, hoe vaker het behoefte heeft aan een onderhoud. Wilt u nog lang genieten van uw vlonder of terras, dan moet het goed onderhouden worden.  Alle houtsoorten kunnen vergrijzen door weersinvloeden zoals regen en zon. Met de producten van GRIPWOOD kunt u uw vlonder makkelijk, snel, effectief en probleemloos schoonmaken. De producten van GRIPWOOD reinigen op een manier dat het hout niet beschadigd raakt door de reiniging en het hout van de vlonder haar originele kleur behoudt. De groene aanslag op hout wordt verwijder en na afloop ziet uw vlonder er niet alleen weer mooi schoon uit, maar is ook alle gladheid verdwenen.

Glad hout voorkomen? Probeer GRIPWOOD.

GRIPWOOD biedt u de oplossing in 4 stappen.

4 eenvoudige stappen om uw vlonder schoon te maken

1) Oppervlak schoonmaken met de GRIPWOOD bezem. Grove vervuiling verwijderen.
2) GRIPWOOD Cleaner kopen en aanbrengen zodat hij zijn reinigende werking kan doen.
3) Schoonspuiten en laten drogen.
4) Het gereinigde hout beschermen met GRIPWOOD Care of GRIPWOOD All-in-One.

Nu kunt u lekker de komende 2 jaar genieten van een schone vlonder!

Vragen of opmerkingen over het reinigen van houten vlonders

Wilt u meer weten over de producten van GRIPWOOD of in het specifiek over het reinigen van houten vlonders? Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Lees ook eens de volgende blog artikelen: