Vlonder schoonmaken

Gripwood voorbeeld antialg groene aanslag verwijderen

Vlonder schoonmaken

 

De herfst is aangebroken. Regen zorgt voor algen en vuil op uw houten terras, houten tuinmeubelen en vlonder. Niet alleen vuil, maar ook gladheid kan een probleem zijn. Met ons wondermiddel heeft u geen last meer van een gladde of vieze vlonder. Zeker voor ouderen zeer gevaarlijk. De hoogste tijd om uw vlonder weer schoon te maken. Omdat dit niet de leukste bezigheid is wilt u er snel weer van af  zijn en efficiënt uw vlonder schoonmaken. Maar hoe kunt u dat snel en grondig doen?

 

Algverwijderaar kopen in een tuincentra, bouwmarkt of drogisterij

In vrijwel tuincentra, bouwmarkten, drogisterijen en supermarkten zijn verschillende middelen te koop die aanslag verwijderen. De meesten middeltjes doen wat ze moeten doen, maar werken slechts van korte duur. Een simpele en goedkoop alternatief is: harde bezem en water. Gebruik minstens 3 emmers water op een terras van 12m2.

 

Vlonder schoonmaken en onderhouden

Zorg goed voor uw houten vlonder, terras of tuin. Een houten terras kan jarenlang mee als u er goed voor zorgt. Sommige houtsoorten zijn duurzamer dan andere.  Ook geldt: hoe intensiever het terras gebruikt wordt, hoe vaker het behoefte heeft aan een onderhoud. Wilt u nog lang genieten van uw vlonder of terras, dan moet u het in ieder geval goed onderhouden worden.  Alle houtsoorten vergrijzen namelijk door weersinvloeden als regen, kou en zon. Met de producten van GRIPWOOD kunt u uw vlonder makkelijk, snel, effectief en probleemloos schoonmaken. De producten van GRIPWOOD reinigen op een manier dat het hout niet beschadigd raakt door de reiniging en het hout van de vlonder haar originele kleur behoudt. De groene aanslag op hout wordt verwijderd en na afloop ziet uw vlonder er niet alleen weer mooi schoon uit, maar is ook alle gladheid verdwenen! Glad hout voorkomen? Probeer GRIPWOOD.

GRIPWOOD biedt u de oplossing in 4 stappen.

 

4 eenvoudige stappen om uw vlonder schoon te maken

1) Oppervlak schoonmaken met de GRIPWOOD bezem. Grove vervuiling verwijderen.
2) GRIPWOOD Cleaner aanbrengen en zijn reinigende werking laten doen.
3) Schoonspuiten en laten drogen.
4) Gereinigde hout beschermen buiten met GRIPWOOD Care of GRIPWOOD All-in-One

En klaar is kees. Nu lekker de komende 2 jaar genieten van een schone, antislip steiger, vlonder of terras!

Vragen of opmerkingen

Wilt u meer weten over de producten van GRIPWOOD? Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Lees ook eens de volgende blog artikelen:

Bekijk ook

Gripwood balkon
Behandeling hardhouten steiger planken – VVE Weteringstraat

..

Lees meer
Gripwood Steiger
Behandeling houten steiger jachthaven Maurik

..

Lees meer
Gripwood voorbeeld antialg groene aanslag verwijderen
VvE Lakenhof in Haarlem

..

Lees meer