GRIPWOOD All-in-One 2,5 Liter tot 25m2

SKU
GWAL2,5
Op voorraad
€ 70,00
-
+
Overzicht

De GRIPWOOD All-in-One is het onderhoudsproduct in de producten  lijn van GRIPWOOD.  Dit product is gemaakt voor hout dat reeds behandeld is met de GRIPWOOD Care of toe te passen op licht vervuilde of nieuwe oppervlaktes. Is dit bij u van toepassing, dan heeft GRIPWOOD voor u de ultieme tijdbesparende oplossing: GRIPWOOD All-in-One.

GRIPWOOD All-in-One vervangt de GRIPWOOD Cleaner en de GRIPWOOD Care. Dit handige combinatieproduct zorgt ervoor dat u snel en effectief klaar bent om minstens twee zomers lang lekker zorgeloos te barbecueën en te genieten van bijvoorbeeld uw terras, vlonder, steiger of houten tuinmeubelen.

GRIPWOOD All-in-One is een slimme combinatie van reiniger en beschermer in één en bespaart u daarom tijd en geld. Het heeft een water- en olieafstotende werking, is antislip, en is te gebruiken voor zowel hout als steen. Kies voor GRIPWOOD als u op zoek bent naar een kwalitatief product voor hout om groene aanslag te verwijderen, een houtontgrijzerhout impregneermiddel en u minstens 2 jaar lang vrij wilt zijn van groene aanslag.

 

Dit product is te gebruiken voor oppervlakten tot 25m²

BESCHRIJVING

Dit product is te gebruiken voor oppervlakten tot 25m².

 

Geschikt voor:
  • Alle Houtsoorten
  • Steenachtige
  • Beton

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb ik nog Cleaner nodig als ik met All-in-One ga werken?

All-in-One doet wat het zegt: het is schoonmaakmiddel en verzorging in één combinatieproduct. Als het te behandelen oppervlak licht vervuild is, vervangt het product de GRIPWOOD Cleaner en de GRIPWOOD Care. Het bespaart u daarom tijd en geld. Bij sterker vervuilde oppervlakken is het verstandig toch eerst even GRIPWOOD Cleaner toe te passen. Gebruik daarbij onze krachtige GRIPWOOD Bezem. Die ondersteunt de Cleaner bij het verwijderen van algen, schimmels, mos en ander onkruid.

Hoeveel GRIPWOOD All-in-One heb ik nodig?

Het resultaat is afhankelijk van de aanbrengmethode, de laagdikte en de absorptie-eigenschappen van het behandelde oppervlak. Houd rekening met een gemiddeld verbruik van 1 liter per 10m² (per verwerkingslaag)

Wat wordt bedoeld met ‘functioneel schoonmaken’?

Met name bij gemeenten wordt de term ‘functioneel schoon’ gehanteerd. Houten brugdelen hoeven er na een behandeling met GRIPWOOD bijvoorbeeld niet ‘als nieuw’ uit te zien, maar wel moeten algen en schimmels nagenoeg zijn verdwenen en de delen waar op gelopen wordt mogen niet glad zijn. Voor dit soort opdrachten wordt gewerkt met All-in-One, waarbij een eerste stap met GRIPWOOD Cleaner wordt overgeslagen. Wordt een brugdeel behandeld met GRIPWOOD Cleaner en GRIPWOOD Care, dan ziet het hout er ‘als nieuw’ uit. Na behandeling met alleen GRIPWOOD All-in-One zijn de houten brugdelen functioneel schoon en waterafstotend.

Wat wordt eigenlijk bedoeld met nano-coating?

In de producten van GRIPWOOD zitten microscopisch kleine, werkzame nanodeeltjes met ongewoon krachtige eigenschappen. Reinig uw terras, vlonder en tuinmeubelen daarom grondig met GRIPWOOD Cleaner. En impregneer ze daarna onzichtbaar met GRIPWOOD Care of GRIPWOOD All-in-one. Uw hout is nu tot in de kleinste poriën (nano-coating) waterafstotend en beschermd tegen groene alg en schimmel. Het resultaat? U kunt nu minimaal 2 jaar lang zorgeloos genieten, zonder opnieuw groene alg of schimmel te hoeven verwijderen. En ook fijn om te weten: uw houten dekdelen krijgen ook meteen een antislip behandeling. Zo belanden uw hamburgers keurig op uw bord. En niet in het gras…

Wat wordt precies bedoeld met ‘ondergrond mag licht vochtig (maar niet nat) zijn’.

Bij de gebruiksaanwijzing van GRIPWOOD All-in-One staat: ondergrond mag licht vochtig (maar niet nat) zijn. Ga dus niet meteen met dit product werken na een regenbui of als het oppervlak om andere redenen drijfnat is. Het oppervlak hoeft echt niet honderd procent droog te zijn, als de ondergrond nog een klein beetje vochtig is, is dat geen probleem. Beter is volledig droog!

TIPS & ADVIES

GRIPWOOD ALL-IN-ONE

Zelfreinigend impregnatiemiddel

Gripwood All-in-One is een slimme combinatie van reiniger en beschermer in één en bespaart u daarom tijd en geld. All-in-One heeft een water- en olieafstotende werking en is te gebruiken voor zowel hout als steen.

Gripwood All-in-One maakt een chemische en fysische verbinding met de ondergrond, is volledig dampdoorlatend en beschermt langdurig tegen zure regen en vervuiling. Het product bevat een kleine

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GRIPWOOD All-in-One 2,5 Liter tot 25m2

Voor al uw vragen, bel met een van onze specialisten

BEL ONS: 085-4014110
Bel met Gripwood