Hoe voorkom je glad houd?

Uzelf net staande weten te houden of toch een keer behoorlijk onderuit gegaan? Dit is een herkenbare situatie voor iedereen met een houten terras. Hout kan namelijk behoorlijk glad worden en glad hout voorkomen zorgt voor veiligheid en tevens mooier hout. De onderhouds- en schoonmaakproducten van GRIPWOOD helpen glad hout te voorkomen en maken uw hout tevens een stuk onderhoudsvriendelijker.

Voorkom glad hout met impregnatiemiddel 

Hout is een prachtig product; het is natuurlijk en heeft een warme uitstraling. Hout heeft echter één nadeel: het moet goed onderhouden worden. Glad hout is een resultaat van vorming van algen en schimmels en is erg vervelend. Met onze producten bent u snel van de ongemakken van glad hout af. Groene alg en vuil is binnen een paar minuten verwijderd d.m.v. boenen en onze producten hebben een langdurige werking. U hoeft uw hout niet meer schoon te maken en u verlengt de levensduur van uw hout. Hardhout onderhouden en groene aanslag op hout verwijderen? Gebruik één van de producten van GRIPWOOD.

Hout langer mooi houden met impregnatiemiddel

Om hout langer mooi te houden is het van belang om het (hard)hout te onderhouden met impregnatiemiddel. Door de open structuur van hout kunnen onder andere vocht, algen en schimmels snel in en op het hout gaan zitten. Daardoor kan het oppervlak zeer glad worden, krijgt het hout een kortere levensduur en gaat het er vies uitzien. Daarvoor zijn de producten van GRIPWOOD de oplossing.

Slimme oplossing om glad hout te voorkomen 

Onze producten gaan glad hout tegen met behoud van de structuur, aanzicht en ademende eigenschap van hout. GRIPWOOD is de slimme oplossing voor houtreiniging en langdurige houtbescherming. Wilt u meer weten over hoe u een gladde steiger kunt voorkomen en behandelen? Lees meer in het blog over nano coating voor hout of neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.