GRIPWOOD Cleaner 25 Liter tot 250m2

SKU
GWCL25
Op voorraad
€ 210,00
-
+
Overzicht

Groene aanslag en alg verwijderen? Steigerhout behandelen? Hout reinigen en hout behandelen met de houtontgrijzer GRIPWOOD Cleaner. 2 jaar algenvrij in slechts een aantal stappen.

Wilt u dat uw hout die mooie, natuurlijke uitstraling weer helemaal terugkrijgt zoals die was bij de aanschaf? Baalt u van uw vervuilde vlonder of terras en wilt u er weer veilig op kunnen lopen zonder angst dat u uitglijdt, maar heeft u geen zin om uren te staan boenen? GRIPWOOD Cleaner is een snelwerkend renovatiemiddel voor verweerd en vervuild hard- en zachthout. De vloeistof reinigt bruisend schoon, herstelt de oorspronkelijke schoonheid en door enkele minuten te schrobben bent u van de schimmels en algen af. De GRIPWOOD Cleaner maakt het hout bovendien antislip. En ook fijn: de zilvergrijze kleur verdwijnt als sneeuw voor de zon. Dit product bevat geen oplosmiddelen.

 

Dit product is te gebruiken voor oppervlakten tot 250m²

Let op: Is uw hout of steen zwaar vervuild, hou er dan rekening mee dat u wellicht meer vloeistof nodig heeft voor het beste resultaat.

 

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • Hout behandelen voor buiten en klaar zijn in 4 simpele stappen
  • Groene alg en schimmels binnen een paar minuten weg geboend
  • UV-werend, water- en olieafstotend, omdat het een houtimpregneermiddel is.
  • Voor minimaal 2 jaar klaar; geen extra onderhoud

 

LET OP! Dit product heeft vanwege het gewicht aangepaste levertijden. Levertijd is 2 tot 5 dagen.

BESCHRIJVING

Dit product is te gebruiken voor oppervlakten tot 250m²

Let op: Is uw hout of steen zwaar vervuild, hou er dan rekening mee dat u wellicht meer vloeistof nodig heeft voor het beste resultaat.

 

Geschikt voor:
  • Hardhout
  • Zachthout
  • Steigerplanken

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb ik de Cleaner nog nodig als ik gebruik maak van de All-in-One?

All-in-One doet wat het zegt: het is schoonmaakmiddel en verzorging in één combinatieproduct. Als het te behandelen oppervlak licht vervuild is, vervangt het product de GRIPWOOD Cleaner en de GRIPWOOD Care. Het bespaart u daarom tijd en geld. Bij sterker vervuilde oppervlakken is het verstandig toch eerst even GRIPWOOD Cleaner toe te passen. Gebruik daarbij onze krachtige GRIPWOOD Bezem. Die ondersteunt de Cleaner bij het verwijderen van algen, schimmels, mos en ander onkruid.

Hoe krijg ik mijn steiger zo snel en goed mogelijk schoon?

U wilt niet alleen dat uw steiger er mooi en schoon uitziet, maar ook dat hij niet glad is, want anders loopt u de kans erop uit te glijden. U reinigt uw steiger eerst met de GRIPWOOD-bezem en vervolgens met de GRIPWOON Cleaner. GRIPWOOD Cleaner is een snelwerkend renovatiemiddel voor verweerd en vervuild hardhout en zachthout. De vloeistof reinigt bruisend schoon, herstelt de oorspronkelijke schoonheid en verwijdert schimmels en lost de algen op. Uw hout die mooie, natuurlijke uitstraling weer helemaal terugkrijgt zoals die was bij de aanschaf. En ook fijn: de zilvergrijze kleur verdwijnt als sneeuw voor de zon. Daarna impregneert u het intensief gereinigde hout met GRIPWOOD Care. Het hout is nu minimaal 2 jaar beschermd tegen schimmels, algen en UV-straling. Het hout is nu bovendien antislip en waterafstotend. Water- en regendruppels blijven er gewoon bovenop liggen. Let op: Bij een nieuwe hardhouten steiger ga je iets anders te werk. Nieuw hardhout is namelijk van nature oliehoudend. Je kunt eerst reinigen met GRIPWOOD Cleaner, maar dat is niet noodzakelijk. Je hout is jarenlang beschermd tegen weersinvloeden wanneer je met de (plantenspuit) op het nieuwe hout meteen een eerste laag Care aanbrengt. En breng vervolgens na 3 maanden nog een tweede laag Care aan.

Hoeveel GRIPWOOD Cleaner heb ik nodig?

Het resultaat is afhankelijk van de aanbrengmethode, de laagdikte en de absorptie-eigenschappen van het behandelde oppervlak. Houd rekening met een gemiddeld verbruik van 1 liter per 10m².

Wat is een nulbeurt-behandeling?

Met de nulbeurt bedoelen we een grondige startbehandeling. Eerst het te behandelen oppervlak (vlonder, terras, brugdeel, steiger) goed schoonmaken met de GRIPWOOD-bezem. Daarna volgt een intensieve reiniging met GRIPWOOD Cleaner. Deze vloeistof reinigt bruisend schoon, herstelt de oorspronkelijke schoonheid van het hout, verwijdert schimmels en lost de algen op. Vervolgens impregneert u het gereinigde hout met GRIPWOOD Care en het hout is meerdere jaren bestand tegen schimmels en algen en is bovendien niet glad meer.

TIPS & ADVIES

GRIPWOOD CLEANER

Gaat u Gripwood Cleaner toepassen? Volg dan onderstaand stappenplan voor het beste resultaat. Voer wel altijd eerst (voordat u start met schoonmaken) een kleine test uit op een onopvallende plaats

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GRIPWOOD Cleaner 25 Liter tot 250m2

Voor al uw vragen, bel met een van onze specialisten

BEL ONS: 085-4014110
Bel met Gripwood