Maandelijkse Archieven: Mei 2019

 1. May 14, 2019

  Teakhout reiniger

  Teak is een houtsoort met vele gunstige eigenschappen. Zo is teakhout zeer duurzaam door onder andere de natuurlijke vetten en oliën die het hout bevat. Dat is ook de reden dat uw uw meubels van teak met een gerust hart buiten kunt laten staan. Teak verkleurt na verloop van tijd naar grijs, maar dat is het natuurlijke karakter van de houtsoort. Teak reinigen en onderhouden is belangrijk om de kwaliteit te behouden. Wilt u de originele kleur behouden? Dan is een goede beschermingsmiddel noodzakelijk. Teak reinigen kunt u het beste doen met één van de producten van GRIPWOOD.

  Kleur behouden of laten vergrijzen

  Teak heeft van nature de neiging om te vergrijzen en zelfs zilvergrijs te worden. Normaal hoef je deze niet te behandelen, vernissen of in te oliën. Wil je de kleur behouden of een kleur geven, dan kan je deze vernissen of inwrijven met een speciale olie. Het

  Meer Lezen
 2. May 07, 2019

  Hout impregneren

  Hout impregneren is onbehandeld hout behandelen waardoor hout waterafstotend wordt. Hout wordt al eeuwenlang gebruikt als materiaal om mee te bouwen, meubels mee te vervaardigen en ruimtes sfeervoller mee te maken. Het is een prachtig natuurproduct met lange levensduur en bijzonder mooie uitstraling. Het nadeel is van hout is dat er eenvoudig alg- en mosvorming kan ontstaan. Gelukkig is er GRIPWOOD.

  Geen groene aanslag meer op uw hout?

  Geen zin meer in groene alg, mosvorming of andere aanslag op uw houten terras, steiger, vlonder of schutting? Wilt u uw hout beschermen tegen vocht en verkleuring en dit voor langere tijd zo behouden? Dan zijn de producten van GRIPWOOD er.

  Geïmpregneerd hout

  GRIPWOOD heeft uniek reinigings- en schoonmaakproducten voor zowel particulieren als bedrijven. Onze producten bevatten een hoger percentage werkzame stof dan de impregneermiddelen voor hout die u zult

  Meer Lezen

Voor al uw vragen, bel met een van onze specialisten

BEL ONS: 085-4014110