Maandelijkse Archieven: April 2020

 1. April 29, 2020

  Toepassen GripWood Care

  HOUT PROTECTIEMIDDEL

  Gripwood Care is een water- en olieafstotend houtprotectiemiddel dat ook toepasbaar is op kunststof. Het product maakt een chemische en fysische verbinding met het hout en is volledig dampdoorlatend en onzichtbaar. De gevormde laag bevat een UV-protectiefilter en beschermt oud én nieuw hout tegen mossen, algen en andere schimmels.

  TOEPASSINGEN:

  Gebruik Gripwood Care voor een nieuwe uitstraling en bescherming. Hout blijft langer in de originele staat en in conditie. GripWood Care is toe te passen op o.a. ongelakte houten tuinmeubels, tafels, plankieren, vlonders en terrassen. Let op! Nieuw hardhout is van nature oliehoudend. Behandel het hout daarom vooraf eerst met Gripwood Cleaner voor het verkrijgen van een goede impregnatie. Als u de reiniging met Gripwood

  Meer Lezen
 2. April 29, 2020

  Toepassen GripWood Cleaner

  Gaat u Gripwood Cleaner toepassen? Volg dan onderstaand stappenplan voor het beste resultaat. Voer om uw kleurechtheid van uw hout te checken voordat u start met schoonmaken altijd eerst een kleine test uit op een onopvallende plaats. Gripwood Cleaner kan onder alle weersomstandigheden boven 5 graden Celsius worden aangebracht.

  Stappenplan reiniging met Gripwood Cleaner:

  Stap 1: Veeg het te behandelen oppervlak altijd eerst even schoon, zodat er geen losse vuilresten meer op liggen. Zo kan Gripwood Cleaner optimaal zijn werking doen.
  Stap 2: Sproei het te reinigen oppervlak eerst nat met water en breng pas daarna de reiniger aan.
  • Het gebied rondom het houten terras is dan ook vochtig en dat helpt bij het beschermen
  Meer Lezen
 3. April 29, 2020

  Toepassen GripWood All-In-One

  ZELFREINIGEND IMPREGNATIEMIDDEL

  Gripwood All-in-One is een slimme combinatie van reiniger en beschermer in één en bespaart u daarom tijd en geld. All-in-One heeft een water- en olieafstotende werking en is te gebruiken voor zowel hout als steen.

  Gripwood All-in-One maakt een chemische en fysische verbinding met de ondergrond, is volledig dampdoorlatend en beschermt langdurig tegen zure regen en vervuiling. Het product bevat een kleine, toegestane hoeveelheid butylglycol.

  TOEPASSINGEN:

  Toepasbaar op lichtvervuilde houten of steenachtige oppervlakken, die geen grondige reiniging nodig hebben en alleen functioneel schoongemaakt moeten worden. Het is ook prima toe te passen op houten en stenen oppervlakken die niet glad mogen zijn. Bij sterker vervuilde oppervlakken is het raadzaam eerst G

  Meer Lezen
 4. April 27, 2020

  Help, mijn houten tuinmeubelen zijn vies

  Meer Lezen
 5. April 27, 2020

  U wilt een schone, veilige vlonder

  Meer Lezen
 6. April 27, 2020

  Steiger behandelen

  Meer Lezen
 7. April 27, 2020

  Steigerhout schoonmaken en steigerhout impregneren

  Meer Lezen
 8. April 27, 2020

  Ook een schutting heeft onderhoud nodig

  Meer Lezen

Voor al uw vragen, bel met een van onze specialisten

BEL ONS: 085-4014110