Steigerhout schoonmaken en impregneren

Steigerhout is een mooi en natuurlijk, maar ook kwetsbaar product voor houten tuinmeubelen, vlonders, terrassen en schuttingen. Steigerhout is geen hardhout maar onbehandeld zachthout. Door de open structuur hoopt vocht zich snel op. Het gevolg: groene alg, mos, schimmelvorming of rottend hout. Om dit tegen te gaan, kunt u het steigerhout schoonmaken met GRIPWOOD Cleaner en impregneren met GRIPWOOD Care.

Steigerhout schoonmaken en impregneren

Steigerhout schoonmaken en steigerhout impregneren

U wilt steigerhout schoonmaken. U heeft alleen geen zin om elk voorjaar uw steigerhouten tuinmeubelen intensief te moeten reinigen. Steigerhout behandelen voor buiten is eenvoudig. Om groene alg, mos, gladheid of wijnkringen te voorkomen, is steigerhout schoonmaken en impregneren de beste oplossing.

Met de houtontgrijzer Cleaner en impregneermiddel Care van GRIPWOOD rekent u snel en af met groene aanslag en gladheid. Ook maakt u het behandelde oppervlak onzichtbaar compleet waterafstotend met een zelfreinigend effect. De nanovloeistof van onze producten werkt minstens 2 jaar lang! U kunt GRIPWOOD ook gebruiken voor steigerhout binnen. Dan wél goed luchten tijdens het schoonmaken en impregneren.

Tuinmeubelen van steigerhout blijven langer mooi

Wilt u zorgeloos kunnen genieten van uw steigerhouten tuinmeubelen of steigerhout terras? Voor nano coating steigerhout kunt u 100% rekenen op GRIPWOOD. Piepkleine deeltjes in de nano vloeistof van houtontgrijzer Cleaner en hout impregneermiddel Care zorgen voor een bijzondere beschermingslaag. Water en vuil zullen zich niet meer hechten.

Op die manier impregneert u uw steigerhouten tuinmeubelen (én de bijbehorende tuinkussens!) zó goed, dat u jarenlang niet meer hoeft te boenen om groene alg of schimmel te verwijderen. En wilt u na 2 jaar een kleine oppepbeurt? Dan is combinatieproduct All-in-One GRIPWOOD een snelwerkend alternatief voor steigerhout schoonmaken en hout ontgrijzen.