Nano Coating

 1. August 03, 2017

  Is nano coating schadelijk voor het milieu en de gezondheid?

  Meer Lezen
 2. May 26, 2017

  Nano coating uitgelegd

  Nano coating, wat is het precies?

  Coating met nanotechnologie is een vrij nieuwe techniek om hout en andere materialen te onderhouden en te beschermen. Deze veelzijdige, kwalitatieve waterafstotende nano coating kan in verschillende toepassingen gebruikt worden. Uit onderzoek is gebleken dat u tot 30% kunt besparen op reinigingsproducten, tot 90% op reinigingsintervallen en tot 40% op schoonmaakkosten. Deze investering betaalt zich op den duur gegarandeerd uit. Nano coating zorgt ervoor dat onderhoud een stuk sneller, duurzamer en efficiënter gaat. Wilt u ook geld en tijd besparen?

  Leverancier van vuil- en waterafstotende nano coatings

  GRIPWOOD is dé leverancier van vuil- en waterafstotende nano coatings. Onze nano coatings hebben een extreem lange levensduur en zijn niet belastend voor het milieu. Hiermee dragen wij bij aan het einde van de vervanging- en wegwerpcultuur. Door producten te verduurzamen hoeven immers minder materialen vervangen te worden en worden natuurlijke grondstoffen ontzien. 

  Bescherm uw tuinmeubelen, vlonder of steiger tegen vocht

  Wij verkopen schoonmaakmiddelen gemaakt met nano deeltjes die uw tuinmeubelen, vlonder, steiger of terras beschermen tegen vocht. De nanolaag die aangebracht wordt verzegelt het oppervlakte, waardoor vuil en vocht nauwelijks meer aan het behandelde oppervlak blijft zitten. Hierdoor worden oppervlakten zelfreinigend én makkelijker schoon te maken of te houden. Behandelde houtoppervlakten buiten zijn hierdoor makkelijker te reinigen, blijven mooier en langer schoon, waardoor u veel tijd en moeite bespaard blijft. Ook kunnen kleuren en glans terug gehaald worden naar de oorspronkelijke basis.

  Nano coating? Gebruik één van de producten van GRIPWOOD

  Reinig uw houten terras, vlonder, steiger en tuinmeubelen grondig met GRIPWOOD Cleaner. Daardoor gaat groene aanslag verwijderen eenvoudig, snel en efficiënt met de producten van GRIPWOOD. Uw hout impregneren kunt u het beste na het schoonmaken doen. Maak uw groene aanslag onzichtbaar met GRIPWOOD Care of GRIPWOOD All-in-One Uw hout is dan tot in de kleinste poriën waterafstotend en beschermd tegen groene alg en schimmel.

  Resultaat van nano coating

  Het resultaat van het gebruik van onze nano coating producten? U kunt nu minimaal 2 jaar lang zorgeloos genieten zonder opnieuw groene alg of schimmel te hoeven verwijderen. En ook fijn om te weten: uw houten dekdelen krijgen ook meteen een antislipbehandeling.

  Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

  Meer Lezen
 3. December 12, 2016

  Makkelijk schoonmaken dankzij nanotechnologie

  Meer Lezen
 4. May 20, 2016

  Nano coating technologie

  Meer Lezen

Voor al uw vragen, bel met een van onze specialisten

BEL ONS: 085-4014110