Wat is nano coating en hoe gebruik je het?

Het is een veelgestelde vraag: wat is nano coating en hoe kan je deze technologie het beste gebruiken voor in je tuin. In dit artikel geven we antwoord op wat nano coating is en krijg je tips welke nano coating voor hout je het beste kunt gebruiken. Nano coating is een vrij nieuwe technologie om hout en andere materialen te impregneren, te onderhouden en te beschermen.

Deze veelzijdige, kwalitatieve waterafstotende nano coating kan in verschillende toepassingen gebruikt worden. Uit onderzoek is gebleken dat u tot 30% kunt besparen op reinigingsproducten, tot 90% op reinigingsintervallen en tot 40% op schoonmaakkosten. Deze investering betaalt zich op den duur gegarandeerd uit. Nano coating zorgt ervoor dat onderhoud een stuk sneller, duurzamer en efficiënter gaat.

Wilt u ook geld en tijd besparen? Bekijk dan eens onze nano coatings voor hout en steen.

Gripwood is uw leverancier van vuil- en waterafstotende nano coatings

GRIPWOOD is dé leverancier van vuil- en waterafstotende nano coatings. Onze nano coatings hebben een extreem lange levensduur en zijn niet belastend voor het milieu. Hiermee dragen wij bij aan het einde van de vervanging- en wegwerpcultuur. Door producten te verduurzamen hoeven immers minder materialen vervangen te worden en worden natuurlijke grondstoffen ontzien. 

Bescherm uw tuinmeubelen, vlonder of steiger tegen vocht

Wij verkopen schoonmaakmiddelen gemaakt met nano deeltjes die uw tuinmeubelen, vlonder, steiger of terras beschermen tegen vocht. De nanolaag die aangebracht wordt verzegelt het oppervlakte, waardoor vuil en vocht nauwelijks meer aan het behandelde oppervlak blijft zitten. Hierdoor worden oppervlakten zelfreinigend én makkelijker schoon te maken of te houden. Behandelde houtoppervlakten buiten zijn hierdoor makkelijker te reinigen, blijven mooier en langer schoon, waardoor u veel tijd en moeite bespaard blijft. Ook kunnen kleuren en glans terug gehaald worden naar de oorspronkelijke basis.

Nano coating? Gebruik één van de producten van GRIPWOOD

Reinig uw houten terras, vlonder, steiger en tuinmeubelen grondig met GRIPWOOD Cleaner. Daardoor gaat groene aanslag verwijderen eenvoudig, snel en efficiënt met de producten van GRIPWOOD. Uw hout impregneren kunt u het beste na het schoonmaken doen. Maak uw groene aanslag onzichtbaar met GRIPWOOD Care of GRIPWOOD All-in-One Uw hout is dan tot in de kleinste poriën waterafstotend en beschermd tegen groene alg en schimmel.

Resultaat van nano coating

Het resultaat van het gebruik van onze nano coating producten? U kunt nu minimaal 2 jaar lang zorgeloos genieten zonder opnieuw groene alg of schimmel te hoeven verwijderen. En ook fijn om te weten: uw houten dekdelen krijgen ook meteen een antislipbehandeling.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!