Uw houten steiger behandelen en schoonmaken

Een onbehandelde steiger wordt door regen snel vies en glad. Steigerhout is geen hardhout, maar een onbehandeld zachthout. Door de open structuur hoopt vocht zich snel op. Het gevolg: groene alg, mos, schimmelvorming of rottend hout. Wilt u hier voor minstens twee jaar vanaf zijn? Dan is schoonmaken met GRIPWOOD Cleaner en impregneren met GRIPWOOD Care de beste oplossing.

houten steiger behandelen en schoonmaken houten steiger behandelen en schoonmaken

Steigers schoonmaken en steigers impregneren

Als u gebruik maakt van GRIPWOOD producten kunt u twee jaar gebruik maken van een schone en veilige steiger. Met de GRIPWOOD Cleaner maakt u uw steiger schoon en verwijderd u groene aanslag, mos en schimmelvorming. Hierdoor zal uw steiger niet meer glad zijn en kunt u hier weer veilig op lopen. Om vervolgens uw steiger twee jaar schoon te houden en rottend hout tegen te gaan kunt u het impregneren met GRIPWOOD Care. Ook maakt u het behandelde oppervlak onzichtbaar compleet waterafstotend met een zelfreinigend effect. Wanneer het regent zal vuil van uw steiger afspoelen.

Steigers nabehandelen

Heeft u uw steiger schoongemaakt met GRIPWOOD Cleaner en geïmpregneerd met GRIPWOOD Care? Na twee jaar wilt u uw steiger weer onderhouden? Gebruik dan GRIPWOOD All-in-One.

GRIPWOOD All-in-One is een slimme combinatie van reiniger en beschermer in één en bespaart u daarom tijd en geld. Het heeft een water- en olieafstotende werking en is antislip. U kunt de GRIPWOOD All-in-One gebruiken voor licht vervuilde steigers of voor nieuwe steigers.