Houten vlonder schoon en veilig houden

Houten vlonders zijn ideaal voor uw tuin, dakterras, balkon of aanlegplaats. Een vlonder schoonmaken en een vlonder impregneren is echter een steeds terugkerend klusje. Want groene alg maakt uw hardhouten of zachthouten vlonder niet alleen lelijk, maar ook gevaarlijk glad. Wilt u uw terras schoonmaken? Houtontgrijzer GRIPWOOD Cleaner en impregneermiddel GRIPWOOD Care reinigen, impregneren en beschermen uw vlonderplanken minstens twee zomers lang tegen de weerselementen.

houten vlonder schoon en veilig houden

Hoe krijg ik mijn gladde vlonderplanken weer schoon en stroef?

Houten vlonders zijn er in alle soorten, maten, materialen en kwaliteiten. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: ze worden vies en glad als je er geen kwaliteitsproduct bijhaalt om ze goed te onderhouden. Op alle houtsoorten, zoals teak en western red cedar, kunt u uitglijden als er groene alg op zit na een flink aantal Hollandse regenbuien. Maar NIET als u de houtontgrijzer Cleaner en hout impregneermiddel Care van GRIPWOOD gebruikt. En dat hoeft maar één keer in de twee à drie jaren.

Verwijderen groene aanslag

Wilt u uw tuin winterklaar maken en een vlonder zonder mos, algengroei of onkruid? Houtontgrijzer Cleaner en hout impregneermiddel Care vormen dankzij nanotechnologie samen een krachtig duo. Gebruik de houtontgrijzer Cleaner bij het schoon schrobben van houten planken van uw vlonder, steiger of terras en uw vlonder ligt er jarenlang weer prachtig bij. Gebruik daarbij altijd de GRIPWOOD-bezem met zijn harde stalen vezels, want die kan alles aan en maakt de hogedrukspuit totaal overbodig. GRIPWOOD is ook heel effectief bij het schoonmaken van houten schuttingen, steigerhout en tuintegels.

 

houten vlonder schoonmaken