Groene aanslag hout verwijderen

 

Groene aanslag op uw stenen of houten terras, steiger, vlonder of balkon wordt vaak veroorzaakt door groene mossen en algen. Vooral op schaduwrijke en vochtige plekken weten mossen en algen makkelijk hun weg te vinden en hebben ze kans om razendsnel te groeien. In het voorjaar hebben veel plaatsen in uw tuin lange tijd geen zon gezien, waardoor groene aanslag voldoende tijd heeft gehad om te groeien.  Groene aanslag hout verwijderen? Een gladde steiger voorkomen? Glad hout voorkomenBehandel uw hout met voldoende zorg en probeer één van de producten van GRIPWOOD.

 

Groene aanslag hout verwijderen

Voor veel mensen is de groene aanslag op houten terras, vlonder of steiger een terugkerend probleem. De groene aanslag maken uw hout lelijk en bovendien zorgt het voor gladheid. Het verwijderen van deze steeds terugkerende hardnekkige aanslag kost tijd en vaak ook nog een behoorlijk veel geld. De gebruikele wijze van reinigen is op korte termijn een TOP oplossing maar dit is slechts van korte duur.

 

Groene aanslag hout verwijderen, een klusje voor het voorjaar

De mos- en algvorming is het sterkst tijdens de winterperiode. Logisch, want dan schijnt de zon minder vaak en zijn de dagen korter. De verschijning van algen en mossen is niet mooi en gevaarlijk. Groene aanslag komt op tuinmeubilair, tegels, vlonders en steigers die het hele jaar door bloot hebben gestaan aan de buitenlucht. De ondergrond wordt gladder en de kans op uitglijden neemt toe. Omdat in het voorjaar iedereen weer graag buiten is, is het verwijderen van mossen en algen op hout een echt klusje voor het voorjaar. Immers in het voorjaar wil iedereen weer lekker buiten zitten en van het fijne weer genieten.

 

Groene aanslag hout verwijderen met HG of een ander middel?

En minimaal 2 jaar kunnen genieten van een algenvrije tuin of terras? Veel mensen verwijderen groene aanslag met HG, maar dit product werkt slechts tijdelijk. Probeer eens één van de producten van GRIPWOOD.

 

GRIPWOOD Cleaner

Is een houtontgrijzer en reinigingsproduct met niet oplosbare toevoegingen door water en/of olie. Dit geeft langdurige bescherming tegen groene aanslag op hout en de ontwikkeling van bacteriën en schimmels.

 

GRIPWOOD Care

Bevat extra anti-algen-, anti-schimmel-, anti-bacterie- en UV-blokkerende toevoegingen die niet oplosbaar zijn in water en/of olie. Dit geeft langdurige bescherming tegen groene aanslag op hout en de ontwikkeling van bacteriën en schimmels. Na de behandeling van uw hout met GRIPWOOD Care zal er weinig of geen verandering zijn in het uiterlijk van het hout, dus ideaal wanneer u de uitstraling van het hout wilt behouden. U kunt uw GRIPWOOD Care tegen groene aanslag op hout en andere materialen direct eenvoudig en makkelijk online bestellen. Bestel uw GRIPWOOD producten tegen mossen en algen op hout direct of bekijk eerst onze succesvolle afgeronde projecten.

U wilt toch ook snel en makkelijk groene aanslag verwijderen op uw houten steiger, vlonder of terras?

 

Lees ook eens de volgende (blog) artikelen:

Corona nieuws: op dit moment ondervinden wij GEEN problemen met het versturen van uw bestelling.
+