Weet u wat de meest gemaakte fout is bij het verwijderen van groene alg van (teak)houten tuinmeubelen? De alg er keihard vanaf spuiten met de hogedrukreiniger! Zo zonde, want je verzwakt zo de houtstructuur van je prachtige teakstoel of -tafel. Wat gebeurt er namelijk? De krachtige waterstraal beschadigt de houtvezels aan het oppervlak, die daardoor verder uit elkaar komen te liggen en extra vatbaar worden voor vocht, kou, vuil en UV-licht. Maar gelukkig is er GRIPWOOD!

 

Groene algen op uw tuinmeubelen?

De kans is groot dat uw houten tuinmeubelen tijdens de winter een groene gloed heeft gekregen. Dit is te danken aan de algen die zich in de loop van de winter hebben gehuisvest. U kunt deze groene algen en groene aanslag verwijderen met speciale schoonmaakmiddelen zoals de groene aanslagreiniger van HG. Deze middelen om groene aanslag te verwijderen zijn verkrijgbaar bij tuincentra en supermarkten. Vaak werken deze middelen maar voor korte duur en kunt u een paar maanden daarna weer opnieuw beginnen met schoonmaken. Daarmee bent u veel tijd kwijt en kost het u uiteindelijk veel geld. Wilt u graag tijd en geld besparen? Probeer dan één van de producten van GRIPWOOD.

 

Groene aanslagreiniger GRIPWOOD die algen, mossen en groene aanslag verwijderen

De producten van GRIPWOOD zijn zelfreinigend en impregnerend en gebaseerd op de nanotechnologie.

Onze groene aanslag reinigingsproducten die groene algen en groene aanslag voorkomen en algen verwijderen werken beter en sneller dan de hogedrukspuit en hebben bovendien een jarenlange werking.
Heeft u nieuwe teakhouten tuinmeubelen gekocht? Spuit ze meteen met uw plantenspuit in met GRIPWOOD Care en ze zijn minimaal 2 jaar beschermd tegen alg, UV-licht en vuil. Heeft u oudere meubelen die al zijn aangetast door alg? Pak de plantenspuit, impregneer ze met GRIPWOOD All-in-One, even borstelen en uw stoel of tafel is weer bijna als nieuw. Algen krijgen er minstens 2 zomers lang geen vat meer op. Op de foto’s ziet u duidelijk welk teakhout is geïmpregneerd met producten van GRIPWOOD.